Zvijezda predstavila novo ulje iz asortimana OL Dalmatia

68

ol-dalmatia-oblica-025U uljari Bilaja u Trogiru danas je predstavljeno autohtono dalmatinsko monosortno ulje OL Dalmatia Oblica, koja je rezultat dugogodišnje suradnje Zvijezde d.d. i njezinih partnera, domaćih, dalmatinskih maslinara.

Predstavnici Zvijezde, zajedno sa strateškim partnerima, pred mnogobrojnim gostima i predstavnicima medija predstavili su novo autohtono dalmatinsko ulje.

Osim predstavljanja Oblice, govornici su s okupljenima podijelili i svoja osobna iskustva stečena temeljem dosadašnje uspješne suradnje te još jednom skrenuli pažnju na sveprisutni problem sivog tržišta maslinovog ulja u Hrvatskoj. Dodatno, naglasili su potrebu edukacije potrošača s obzirom da je potrošnja maslinovog ulja u nas daleko ispod europskog i mediteranskog prosjeka.

“Zvijezda d.d. sukladno strategiji svog poslovanja, već tradicionalno njeguje svoje odnose s dobavljačima, domaćim maslinarima, jer se upravo na taj način pruža prilika izravno sudjelovati u regionalnom razvoju te edukaciji svojih partnera te tako direktno sudjelovati u borbi protiv sivog tržišta i nelegalnog plasmana proizvoda na tržište. Dokaz ove kvalitetne suradnje jest i Oblica koja nikada ne bi ugledala svjetlo dana da nije bilo dobavljača koji njeguju autohtone vrste maslina na koje moramo biti ponosni jer su i te masline dio turističke ponude cijele naše regije”, navode iz Zvijezde u priopćenju.

Oblica je autohtono dalmatinsko monosortno ulje koje se proizvodi i prodaje pod Zvijezdinim programom maslinovih ulja OL Dalmatia. Ovo ulje spada u premium segment proizvoda jer se radi o vrlo delikatnom plodu koji je specifičan za regiju Dalmacije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here