Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Zadru

33

kupujmo-hrvatsko-midi11Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” održat će se u petak, 29. lipnja, na  Obali Petra Krešimira IV u Zadru od 18 do 23 sata, priopćeno je iz Hrvatske gospodarske komore.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 192 hrvatske tvrtke, odnosno poduzetnika.

Akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” ima za cilj da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi te im se dodjeljuju znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” kako bi bili označeni na uočljiv i poseban način.

Znakovi kvalitete jamče kvalitetu proizvoda, osiguravaju im lakši proboj na svjetska tržišta te ulijevaju povjerenje potrošačima. Znak “Hrvatska kvaliteta” dosad je dobio 231 proizvod, dok znak “Izvorno hrvatsko” nose 122 proizvoda, priopćeno je iz HGK.

U sklopu “Kupujmo hrvatsko” održava se i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here