Di Sunprotection linija proizvoda za sunčanje

245

saponia-di-sunprotection-linijaSaponia predstavlja novu Di Sunprotection liniju sredstava za sunčanje s različitim zaštitnim faktorima u koju su ugrađena najnovija dostignuća s područja zaštite kože od sunca i njege kože nakon sunčanja. Svi proizvodi su u novoj atraktivnoj ambalaži prilagođenoj za jednostavnu uporabu.

Inovirane formulacije proizvoda za sunčanje obogaćene su učinkovitim kompleksom UV filtera i aktivnim sastojcima poput pantenola, aloe vere i vitamina E koji štite i njeguju kožu pružajući joj bogatu hidrataciju.

Formulacije proizvoda, u skladu sa svjetskim dermatološkim standardima, omogućuju duži boravak na suncu te pružaju njegovan i zdrav izgled kože. Novost je i linija dermatološki testiranih proizvoda Di Sunprotection Kids, s visokim zaštitnim faktorom 50, koja je namijenjena zaštiti osjetljive dječje kože.

Di Sunprotection mlijeko poslije sunčanja s kompleksom aktivnih sastojaka ublažava osjećaj zatezanja i peckanja te umanjuje crvenilo na koži uzrokovano prekomjernim izlaganjem suncu. Inovativna formulacija novog gela s ekstraktom aloe vere ugodno hladi i smiruje kožu.

1 COMMENT

  1. Pozdrav svima,kupila sam Di sunprotection SPF 50 dječiju kremu za sunčanje i moram priznati da nam se nije pokazala baš u najboljem svjetlu, mala je dobila osip i alergiju na suncu,do sada smo koristili Niveu SPF 50 i nikad ništa,mislila sam da svaka krema za sunčanje s visokim faktorom pogotovo ako je namijenjena djeci ima isti učinak zaštite međutim nije tako,nisam pročitala na proizvodu da sadrži OXIBENZON koji nije dobar,ali eto za drugi put znam!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here