Ekipa “City Kebap – Drvoštit” osvojila Ožujsko kup i 100.000 kuna

122

ozujsko-kup-2012-ekipa-city-kebap-drvostitMalonogometna ekipa “City Kebap – Drvoštit” iz Petrinje osvojila je titulu pobjednika nacionalnog malonogometnog turnira Ožujsko kupa, čime joj je pripala i vrijedna nagrada od 100.000 kuna, izvijestili su danas iz Zagrebačke pivovare.

Drugo mjesto i 20 tisuća kuna osvojila je ekipa “Mal Gal” iz Krapine, dok je treće mjesto pripalo “CB Extreme” iz Velike Gorice.

Najveći malonogometni turnir Ožujsko kup, koji Ožujsko pivo u partnerstvo s Hrvatskim nogometnim savezom organizira treću godinu zaredom, završio je nogometno-glazbenim spektaklom u Splitu.

Osim što regrutira malonogometne ekipe neprofesionalaca za sudjelovanje na turniru i pruža im mogućnost da uz druženje i nogomet osvoje vrijedne nagrade, Ožujsko pivo finale kupa uvijek organizira u drugom gradu uz prateći zabavni program. Nakon dosadašnjih finala kupa u Rijeci i Osijeku, ove je godine Žuja građanima Splita priredila cjelodnevnu zabavu uz nogomet i glazbu.

u maloj dvorani Spaladium Arene kao i na nesvakidašnjem malonogometnom terenu na Rivi šesnaest je malonogometnih ekipa koje su pobijedile na kvalifikacijskim turnirima diljem zemlje sudjelovalo u borbi za vrijednih 100.000 kuna.

Nogometne utakmice pratili su navijački nastupi navijačica “Spalatine”, dok su atmosferu dodatno zagrijavali voditelji finala kupa: televizijsko lice Darko Janeš, sportski novinar Filip Brkić, popularni glumac Filip Juričić i splitski komičar Damir Mihanović Čubi.

Vrhunac večeri, uz samo proglašenje pobjednika kupa, bio je koncert grupe Jinx koji je Ožujsko pivo darovalo splitskim ljubiteljima nogometa i vrhunske glazbe. Tako su uz Ožujsko kup svi došli na svoje – uz ugodno druženje začinjeno nogometom, vrhunskom glazbom i omiljenom Žujom Splićani i posjetitelji Splita zabavljali su se dugo u noć.

Druženje s prijateljima glavna je inspiracija Ožujskom pivu za pokretanje Ožujsko kupa, koji je od prošle godine prerastao u nacionalni turnir i koji svima pruža mogućnost sudjelovanja u nogometu u prijateljskom ozračju.

Ove je godine Ožujsko kup i izvrstan uvod u vruće nogometno ljeto, kada Ožujsko pivo uz mnogobrojne navijače već tradicionalno prati našu reprezentaciju. Sve to pridonosi prepoznatljivosti Ožujskog kao prijatelja nogometa, što potvrđuju i rezultati istraživanja GfK Centra za istraživanje tržišta prema kojem je Ožujsko pivo brend koji čak 84% domaće javnosti povezuje s nogometom, zaključuju iz Zagrebačke pivovare.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here