“Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Osijeku

77

kupujmo-hrvatsko-midi8Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” održat će se u utorak, 12. lipnja, na Trgu Ante Starčevića u Osijeku od 9 do 16 sati, najavili su iz organizatora akcija, Hrvatske gospodarske komore.

U promotivnoj prodaji hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” te proizvoda vrijednih ruku sudjelovat će 149 tvrtki, odnosno poduzetnika.

Akcije će posjetiti gradonačelnik grada Osijeka Krešimir Bubalo, župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić, direktor Regionalne razvojne agencije Stjepan Ribić te mnogi drugi.

Akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” ima za cilj da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi te im se dodjeljuju znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” kako bi bili označeni na uočljiv i poseban način.

Znakovi kvalitete jamče kvalitetu proizvoda, osiguravaju im lakši proboj na svjetska tržišta te ulijevaju povjerenje potrošačima. Znak “Hrvatska kvaliteta” dosad je dobio 231 proizvod, dok znak “Izvorno hrvatsko” nose 122 proizvoda, priopćeno je iz HGK.

U sklopu “Kupujmo hrvatsko” održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here