Lino ljetna nagradna igra u Konzumu

89

lino-nagradna-igra-lipanj-2012-largeLjeto je vrijeme druženja, zabave, opuštanja i uživanja u lijepim, dugim danima s obitelji i prijateljima. Kako bi uživanje, druženje i zabava bili još veseliji i slađi, medvjedić Lino pripremio je veliko iznenađenje za sve velike i male Linoljupce. U suradnji s Konzumom, pripremio je ljetnu nagradnu igru sa super nagradama. Uz malo sreće, osvojite Lino plišanu igračku i/ili super cool Lino ručnik za plažu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate kupiti minimalno 2 kg najomiljenije Lino dječje hrane na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma. Sačuvajte račun, a fotokopiju računa, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona), pošaljite na Lino adresu “Lino ljetna nagradna igra”, p.p. 160, 48001 Koprivnica.

Vaša pošiljka mora stići najkasnije do 15. srpnja 2012. godine.

Fond nagrada:
Lino plišani medvjedić x 200
Lino ručnik za plažu x 300

Nagradno izvlačenje održat će se 17. srpnja 2012., a imena sretnih dobitnika biti će objavljena na stranicama www.podravka.hr i www.lino.eu već 20. srpnja 2012. godine.

Nakon provjere podataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, sve nagrade će biti poslane dostavom ili poštom najkasnije do 15. kolovoza 2012. godine.

Pravila nagradne igre dostupna su na poveznici.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here