“Osvoji sve što kupiš!” u Billi

24

billa-ni-osvoji-sve-sto-kupisU ovo doba kada su nam najpotrebnije svakodnevne živežne namirnice te proizvodi za kućanstvo i kad k tome postoji velika mogućnost da to sve dobijemo besplatno, onda se svakako isplati okušati sreću i posjetiti supermarkete Billa.

Billa je za sve svoje kupce organizirala veliku nagradnu igru “Osvoji sve što kupiš!” koja je počela u srijedu, 13. lipnja 2012. godine, i traje mjesec dana do 12. srpnja 2012. godine.

Kupci tijekom igre mogu osvojiti ukupno 3000 nagrada, odnosno 3000 slučajno odabranih kupaca osvaja besplatnu kupovinu cijelog sadržaja svoje košarice ili kolica.

U narednih mjesec dana 100 kupaca dnevno osvaja besplatnu kupovinu, koja nije ograničena iznosom kupnje te je moguće obaviti neograničen broj kupnji i osvojiti više nagrada tijekom trajanja nagradne igre.

Dakle, potrebno je samo malo sreće i mnogo kupovine u Billi čime svatko povećava svoju šansu za osvajanje besplatnih kupovina.

Više informacija o nagradnoj igri nalazi se na www.billa.hr, gdje će biti objavljena i imena dobitnika u roku od osam dana po završetku nagradne igre.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here