Otvoren 11. supermarket Bille u Zagrebu

152

billa-savska-cesta-zagreb-otvorenje-002Trgovački lanac Billa otvorio je 31. svibnja svoj jedanaesti supermarket u Zagrebu, na adresi Savska cesta 58, izvijestili su iz Bille.

Riječ je o supermarketu srednjeg formata s 820 četvornih metara prodajne površine koji je uređen po najmodernijem konceptu prostora i prezentacije proizvoda s ciljem da svakodnevnu kupovinu pretvori u ugodan doživljaj, ističu iz ovog trgovca.

“Svježina proizvoda prezentiranih na poseban način već je postala zaštitni znak Bille te kupcima ponosno predstavljamo naše odjele svježeg mesa obrađenog i pripremljenog po najvišim standardima, svježe pečenog kruha i peciva, voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda”, priopćeno je iz Bille.

Odjel delikatesa svaki dan na dnevnom meniju nudi kompletne svježe pripremljene obroke, ukusne sendviče, svježe narezano voće i voćne salate, svježe povrtne salate i povrće pripremljeno za kuhanje, veliki izbor pečenog mesa, priloga i gotovih toplih jela.

billa-savska-cesta-zagreb-otvorenje-003Robna marka Clever, zastupljena u svim grupama proizvoda, kupcima nudi izbor proizvoda s najboljim omjerom kvalitete i cijene koja je uvijek najpovoljnija u određenoj kategoriji. Uz svježinu i bogat asortiman prehrambenih proizvoda, supermarket nudi sve što treba svakom kućanstvu. Članstvo u Billa Clubu kupcima nudi dodatne cjenovne pogodnosti te mogućnost potpuno besplatne zamjene bodova za proizvode iz Billa Club ponude, ističe se u priopćenju.

Radno vrijeme Bille u Savskoj 58 je: pon-sub 07.00 do 21.00, nedjeljom 07.00 do 15.00.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here