Tedeschi dobitnik priznanja ‘Biznis ličnost 2012’

15

emil-tedeschi-midi5Predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi dobitnik je priznanja “Biznis ličnost 2012” u regiji, dok je Adris grupa među sedam regionalnih kompanija kojima je dodijeljeno priznanje “Regionalni biznis partner 2012” na ceremoniji održanoj u četvrtak u Beogradu u sklopu manifestacije “Biznis partner 2012”.

Godišnja nagrada “Biznis partner”, koju dodjeljuje kompanija za poslovne tehničke i marketinške usluge “Mass Media International” ustanovljena je prije 18 godina s ciljem afirmacije najboljih kompanija i institucija.

Dodjeljuje se kompanijama i institucijama koje njeguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme i imaju visoke pokazatelje uspješnosti poslovanja.

Specifičnost nagrade i poseban značaj je u tome da kompanije same biraju i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterije.

Nagrada ima regionalni karakter i namijenjena je kompanijama koje su pokazale najbolje rezultate u prošloj godini iz zemalja regije jugoistočne Europe, među kojima su, uz Srbiju, Slovenija, Mađarska, Rumunjska, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka i Cipar. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here