Tisak media centri započeli s predbilježbama za školske udžbenike

40

Sa završetkom školske godine većina đaka već planira ljetne aktivnosti i razonode, a za još bezbrižnije ljeto Tisak media od lipnja nudi mogućnost predbilježbe i narudžbi kompleta školskih udžbenika za sve razrede za sljedeću školsku godinu.

tisak-media-centar-udzbenici-prodajna-akcija-lipanj-2012Narudžba je vrlo jednostavna putem Tisak media Web shopa ili u Tisak media centrima, a uz naručen komplet udžbenika Tisak media poklanja i T-mobile start paket s 360 besplatnih minuta, kao i 50 posto popusta na kupnju T-mobile Huawei paketa s 248 kn na računu koji uključuje praktični Huawei G5510 mobitel te posebno BIC poklon iznenađenje.

Uz online narudžbu teške komplete školskih udžbenika Tisak media dostavlja na više od 1300 prodajnih mjesta pa je tako kupcu omogućena potpuno besplatna dostava putem TisakPaket usluge na najbliži kiosk Tiska ili Tisak media centra.

Narudžba i kupnja putem Tisak media Web shopa sigurna je i jednostavna, a plaćanje je omogućeno karticama ili gotovinom po pouzeću udžbenika.

Uz udžbenike za novu školsku godinu u ponudi je i bogat izbor školskog pribora koji uključuje mnoštvo korisnih proizvoda s popularnim likovima iz dječjih crtanih filmova, te veliki izbor bojica, flomastera, tempera, kao i kvalitetne BIC olovke.

Tisak media centri knjižare su koje posjetiteljima pružaju jedinstveni doživljaj svijeta multimedije te, osim školskog pribora i udžbenika, nude i mnoštvo popularnih naslova knjiga, blockbuster filmove, video igrice i konzole, mnoštvo prigodnih poklona kao i dodatne usluge TisakFoto i Tisak&Coffee kao i mogućnost kupnje ulaznica za sportska, kulturna, glazbena i sva ostala događanja.

Bogat asortiman kao i jedinstvena online ponuda dostupni su i putem online Tisak media Web shopa, gdje se pomoću usluge TisakPaket sve kupljeno dostavlja na najbliži kiosk Tiska po izboru kupca.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here