Adris grupa širi brend iNovine na tržište BiH

110

Tvrtka Opresa, najveći maloprodajni lanac kioska i jedan od najvećih distributera novina, duhanskih proizvoda i mobilnih nadopuna u Bosni i Hercegovini, od druge polovice srpnja 2012. godine u maloprodaji će poslovati pod brendom iNovine, izvijestili su iz Adris grupe u čijem sastavu ova bh. tvrtka i posluje.

inovine-kiosk-midi“Prateći trendove suvremene trgovine te prilagođavajući se potrebama i zahtjevima potrošača, tvrtka Opresa, koja u Bosni i Hercegovini posluje već 60 godina te zapošljava 625 zaposlenika, 5. srpnja predstavit će građanima novi vizualni identitet. Tom prilikom u Sarajevu će biti predstavljen i prvi iz serije novih modernih kioska, nakon čega će uslijediti i otvaranja u drugim gradovima”, kaže se u priopćenju.

U novi vizualni identitet i modernizaciju poslovanja u BiH Adris grupa je uložila dva milijuna eura.

Kako se navodi, u okviru investicije završen je proces informatizacije kompletne prodajne mreže a očekuju se i dodatna ulaganja u uvođenje novih usluga i edukaciju zaposlenika.

Uvođenjem novog jedinstvenog brenda – iNovine – Opresa u BIH izgrađuje veću prepoznatljivost i atraktivnost prodajnog mjesta, navode iz Adrisa.

“Ovim poslovnim potezom iNovine postaju snažan regionalni brend prepoznatljiv suvremenom potrošaču ne samo u Hrvatskoj nego od sada i u BIH”, izjavila je direktorica iNovina Sanja Vučina.

iNovine posluju u sastavu Adris grupe s ukupnom mrežom od 350 maloprodajnih objekata i 840 zaposlenih.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here