Biljemerkant: Trgovac s 20 godina tradicije

48

biljemerkant-logo-wideTvrtka “Biljemerkant trgovina” d.o.o. iz Osijeka nastala je kao sljedbenik tvrtke “Biljemerkant” d.o.o. koja egzistira na širem području Slavonije i Baranje od 20. rujna 1990. godine.

Ovaj lanac trgovina ima 307 prodajnih mjesta koji svojom ponudom i cijenama pokušavaju na najbolji način zadovoljiti potrebe svojih kupaca. Tvrtka ukupno zapošljava oko 900 djelatnika s tim da se njihov broj mijenja ovisno o sezoni.

Direktor osječkog lanca trgovina Božo Omazić, koji je više od 20 godina na čelu tvrtke, ističe kako je glavna misao vodilja njegovog tima i zaposlenika “imati zadane ciljeve i težiti njihovom ostvarenju”, a kako bi osigurali što bolji položaj i udjel na tržištu postali su članica grupacije Narodni trgovački lanac.

“Naše cjelokupno poslovanje temeljimo na potrebama i zahtjevima naših potrošača, ali permanentno provodimo i različite aktivnosti kroz potpore, donacije i sponzorstva onima kojima je potrebna pomoć”, tvrdi Omazić.

Biljemerkant trenutno na području Osječko – baranjske županije ima 218 objekata, u Virovitičko – podravskoj županiji nalaze se 44 objekta, na području Brodsko – posavske županije 26 objekata, u Vukovarsko – srijemskoj županiji 13 objekata, u Požeško – slavonskoj pet objekata, dok se jedna trgovina nalazi u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here