Biokozmetika: Linija proizvoda za depilaciju Čupko

522

cupko-proizvodiTvrtka Biokozmetika sa svojom linijom proizvoda za depilaciju Čupko već je dugi niz godina jedini domaći proizvod te vrste.

Čupko ima dugotrajan učinak na otklanjanje dlaka; nakon korištenja dlake rastu sporije i rjeđe te postaju tanje, ističu iz Biokozmetike.

Čupko obuhvaća 13 proizvoda kroz dvije linije: linija Classic za sve tipove kože te linija Sensitive za osjetljivu kožu.

U svakom setu za depilaciju (vosak i trake za depilaciju), nalazi se aloe vera gel plus uljne maramice nakon depilacije. Čupko proizvodi mogu se kupiti u drogerijama te trgovačkim lancima, malim trgovinama i veledrogerijama.

Čupko, ističu iz Biokozmetike, ima 55 posto udjela na hrvatskom tržištu među linijama za depilaciju, dok trake za depilaciju Čupko drže 69 posto udjela. Novosti u kategoriji su dva nova proizvoda: Čupko uljne maramice nakon depilacije i Čupko grijač za patronu mono.

2 COMMENTS

  1. Bolje bi im bilo da smanje veličinu postojeće patrone da stane u grijač za patrone s voskom koji se jedini može trenutno naći u trgovinama (khm veet khm)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here