Dukatino Gric nagrađuje

401

dukatino-gric-nagradna-igra-srpanj-2012-vizualPotražite novi hranjivi međuobrok Dukatino Gric, zabavnu kombinaciju finog jogurta obogaćenog vitaminom D i kalcijem te zabavnih čokoladnih kuglica. Na svakom pakiranju kriju se i sličice koje mališani mogu skupljati i osvajati Dukatino poklone.

Dukatino Gric novi je kvalitetan i hranjiv međuobrok s odličnom kombinacijom finog jogurta i zabavnih čokoladnih kuglica koja će razveseliti mališane.

dukatino-gric-nagradna-igra-srpanj-2012-pokloniFini jogurt u Dukatino Gricu obogaćen je vitaminom D i kalcijem za rast i razvoj djece, a za slastan međuobrok dovoljno ga je pomiješati sa zabavnim čokoladnim kuglicama iz poklopca.

Dukatino Gric krije sličice koje se mogu skupljati i lijepiti u Dukatino album! Ispod svakog poklopca Dukatino Grica potražite jednu iz serije sličica, lijepite ih u album i osvojite siguran poklon. Poklona je više, a upravo mališani biraju koji žele.

Besplatne Dukatino Gric albume možete pronaći na svim većim prodajnim mjestima, a ukoliko ih ne možete pronaći javite se mailom i zatražite svoj primjerak (navesti ime, prezime i adresu): dukatino@dukat.hr.

Skupljanje naljepnica i zamjena za poklone vrijedi do isteka zaliha poklona.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here