Fami trgovina: Trgovac s tvorničkim cijenama

151

fami-trgovina-001Fami trgovina, koja posluje u sklopu Fami grupe sa sjedištem u Rakitovici u blizini Donjeg Miholjca, zapošljava 140 djelatnika.

Većina od njih su trgovci, a ostatak djelatnika radi u poslovnim grupama komercijale, logistike i knjigovodstva koji održavaju poslovanje u 25 prodajnih objekata i šest pokretnih trgovina.

Posljednja trgovina otvorena je u travnju ove godine u Požegi, a Fami trgovine prisutne su u Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj, Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, dok pokretne trgovine funkcioniraju na području Osječko-baranjske županije.

“Naše obiteljske trgovine Fami, kako im i sam naziv govori, orijentirane su prema obiteljima te su i cijene koje se nalaze u našim trgovinama uglavnom tvorničke. Za nas je  najvažnije kupcima ponuditi domaće kvalitetne proizvode i one proizvode malih kvalitetnih domaćih proizvođača koji se ne uspijevaju probiti do polica velikih trgovačkih lanaca”, kaže Mladen Falamić, vlasnik Fami grupe, te dodaje kako prodajni rezultati variraju ovisno o općem stanju i kupovnoj moći građana pa je nezahvalno govoriti o trendovima.

Kupci su jednostavno oprezni zbog cjelokupne gospodarske situacije, i u narednih nekoliko godina možemo očekivati turbulencije u maloprodaji, ali i etabliranje trgovaca na tržištu, dodaje Falamić.

“Borba za svakog kupca bit će prioritet u našem daljnjem poslovanju kao i pružanje što kvalitetnijeg prodajnog asortimana, usluge i pristupačnije cijene“, poručuju iz Fami trgovine.

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here