Jamnica dopunila djelatnost – uvoz otpada, priprema hrane, tisak…

66

jamnica-sv-jana-ftdNa glavnoj je skupštini Jamnice donesena odluka o izmjeni i dopuni predmeta poslovanja, odnosno djelatnosti kompanije.

Kako stoji u kompanijskoj obavijesti, brišu se neke djelatnosti poput završni građevinski radovi, trgovina motornim vozilima, trgovina na malo živežnim namirnicama i kozmetičkim proizvodima, prijevoz putnika i robe, ugostiteljstvo, sportske djelatnosti….

Nove djelatnosti kojima se dopunjuje predmet poslovanja Jamnice su proizvodnja pića, piva, slada, hrane, prerada grožđa za vino, proizvodnja i promet vina, stručni poslovi prostornog uređenja, nadzor nad gradnjom, skupljanje i prijevoz otpada, oporaba, uvoz i izvoz otpada, pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, športska rekreacija, savjetovanje, istraživanje tržišta, organiziranje seminara, tiskanje časopisa, računovodstvene usluge itd.

Na skupštini je donesena i odluka o izboru Baker Tilly Discordia za revizora u 2012. te je odlučeno da se dobit od 100,24 milijuna kuna rasporedi u zadržanu dobit. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here