Krapina: Otvorenje Lidla u četvrtak

82

lidl-kasa-midiDiskontni trgovački lanac Lidl Hrvatska objavio je kako u četvrtak, 19. srpnja, otvara svoju 79. prodavaonicu na hrvatskom tržištu.

Nova prodavaonica otvorit će se u Krapini a smještena je u prizemlju stambeno-poslovnog kompleksa na adresi Frana Galovića 7a nedaleko od centra grada.

Prodajna površina nove Lidlove trgovine iznosi 900 m2, a kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je oko 50 parkirnih mjesta.

Iz Lidla ističu kako su tijekom izgradnje trgovine poštovani svi europski standardi kvalitete propisani za izgradnju maloprodajnih trgovačkih centara, što znači da je posebna pažnja posvećena konceptu niskoenergetske potrošnje i ekološkim standardima – čime je ujedno ova trgovina i najmodernija trgovina na području Krapine.

Ponuđeni asortiman, koji čini oko 50 posto domaćih hrvatskih proizvoda, bit će tradicionalno najpovoljniji na hrvatskom tržištu, uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode iz Lidlove pekare, ističu iz trgovca.

Svečanom otvorenju trgovine prisustvovat će i gradonačelnik Krapine Josip Horvat, a povodom otvorenja Lidl je odlučio pomoći lokalnoj zajednici. Pod motom “Na putu prema sutra” predstavnici trgovačkog lanca Lidl pridonijet će radu Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Krapina te im uručiti donaciju kao poticaj za daljnje djelovanje na planu pružanja pomoći osobama s mentalnim poteškoćama na području Krapinsko-zagorske županije kojih ova Udruga broji čak 586.

Lidl nastavlja s otvorenjima novih trgovina do kraja ove godine, a prvo koje će uslijediti je otvorenje druge po redu trgovine u Šibeniku, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here