Mercator internet trgovina: Svaki 50. kupac dobiva besplatnu kupnju

30

U periodu od 2. srpnja do 2. kolovoza 2012. godine trgovački lanac Mercator-H svakom 50-om kupcu na svojoj Internet trgovini omogućava besplatnu narudžbu i dostavu, izvijestili su iz Mercatora.

mercator-internet-trgovina-midiPrateći trend brzog porasta vrijednosti internet trgovine u Hrvatskoj koju, prema posljednjim podacima, u Hrvatskoj redovno koristi 20 posto domaćih korisnika interneta, Mercator nastavlja s aktivnostima kojima želi približiti pogodnosti “kupovine iz udobnosti naslonjača”, poručuju iz trgovca.

“Uz jednostavan i brz odabir namirnica te najvišu kvalitetu i svježinu dostavljenih proizvoda, Mercatorova Internet trgovina uvodi i dodatnu pogodnost – od 2. srpnja svaki 50. kupac će, uz besplatnu dostavu, besplatno dobiti i cijelu svoju narudžbu. Akcija će trajati 30 dana, a u Mercatoru očekujemo pojačani interes za vrstom kupnje iz udobnosti naslonjača budući da štedi vrijeme i troškove prijevoza, što uvelike olakšava i vruće ljetne dane”, ističe se u priopćenju. Proizvodi naručeni u Mercatorovoj Internet trgovini do 14 h dostavljaju se isti dan, dok je vlasnicima zlatnih Mercator Pika kartica zajamčena dostava unutar dva sata od trenutka narudžbe.

Kupci iz Zagreba i šire okolice putem Mercatorove internet trgovine mogu birati u ponudi od preko 12.000 artikala, dok se naručivanje robe vrši 24 sata na dan uz besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 500 kuna.

Mercator Internet trgovinom omogućava pravo na bonitetne bodove na kartici Mercator Pika koje je moguće iskoristiti prilikom plaćanja, zaključuje se u priopćenju Mercatora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here