Mercator ušao na tržište proizvoda za kuću i vrt

62

domax-umag-otvorenje-002Mercator Grupa otvorila je danas u Umagu prodavaonicu Domax, novi brend trgovina na hrvatskom tržištu koji nudi više od 10.000 proizvoda za kuću i vrt, izvijestili su iz Mercatora. Investicija je, kako navode, vrijedna 5 milijuna kuna, a otvoreno je 18 novih radnih mjesta.

Prodavaonica se u novom dijelu preuređenog Getro centra prostire na gotovo 1600 metara kvadratnih, a iz Mercatora najavljuju širenje ovog lanca trgovina i u ostale hrvatske gradove.

Uz prisustvo brojnih uzvanika prvu trgovinu Domaxa u Hrvatskoj svečano su otvorili gradonačelnik Umaga, Vili Bassanese, član uprave Mercator Grupe zadužen za trgovačko poslovanje na hrvatskom i slovenskom tržištu, Igor Maroša, i Bogdan Bevc, direktor Mercator Tehnike.

domax-umag-otvorenje-001“Mercator Grupa je svoje poslovanje u Hrvatskoj započela prije 10 godina upravo u Istri prepoznavši snagu ove regije, a danas je Hrvatska naše strateško tržište. Otvorenje trgovine Domax prvo je u nizu i želimo do kraja godine otvoriti prodavaonice po većim gradovima u Hrvatskoj. Ponosni smo da smo portfelju Mercator Grupe, u kojem su Mercator-H, Getro, Modiana, Intersport i M-Tehnika, danas dodali i Domax”, naglasio je Maroša.

Povod za otvorenje nove trgovine iz Mercatorovog portfelja je preuređeni Getro koji je projektom modernizacije i osvježenja pretvoren u trgovački centar. Umaški Getro treći je tako preuređen prodajni prostor u Hrvatskoj, nakon centar u Puli i Dubrovniku, ističe se u priopćenju Mercatora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here