Naturavita čajevi u modernom ruhu

335

naturavita-uvin-h-caj-skupnaNaturavita čajevi od sada su dostupni u novom, modernom pakiranju, a ponuda obuhvaća sljezov čaj i čaj od sljezovog korijena, Uvin H te čajeve od kamilice i kadulje.

Blagi, pastelni tonovi novih pakiranja Naturavita čajeva čuvaju brižno odabrano bilje koje pruža blagotvornu pomoć kod brojnih zdravstvenih tegoba kao što su urološki problemi, kašalj i nadraženi dišni sustav ili pak želučano-crijevne smetnje.

Naturavita Uvin H čaj iznimno je djelotvoran u slučajevima blažih upala mjehura, a odlična je potpora medicinskoj terapiji u težim slučajevima.

Svojim pomno odabranim, kontroliranim i izvorno prirodnim sastavom, Uvin H čaj ima dvostruko djelovanje. Djeluje antiseptički odnosno ima antibakterijski učinak te dezinficira mokraćne puteve.

S druge strane, potiče mokrenje i povećava volumen izlučene mokraće, čime organizam eliminira bakterije i djelotvorno ublažava upalne tegobe.

2 COMMENTS

  • Poštovani,
   naša kompanija nažalost nema prodaju u Francuskoj, niti ima sektor maloprodaje tako da čaj ne možete od nas direkno naručiti, nego samo kupiti u maloprodaji u Hrvatskoj, BIH, Crnoj Gori ili Makedoniji.
   Srdačan pozdrav,
   Naturavita tim

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here