Otvorena Billa Poreč u novom Riva Mall shopping centru

307

billa-porec-002Trgovački lanac Billa otvorila je danas u Poreču svoj 55. supermarket u Hrvatskoj. Nova prodavaonica nalazi se na obali Rade Končara 1a u sklopu robne kuće Riva Mall, priopćeno je iz Bille.

Supermarket, koji zapošljava 45 djelatnika, svečano su otvorili gradonačelnik Poreča Edi Štifanić i član Uprave Bille Nenad Budimir.

Radi se o supermarketu srednjeg formata s 931 m2 prodajne površine uređenog po najmodernijem konceptu prostora i prezentacije proizvoda, navode iz trgovca.

Od ponude posebno pritom izdvajaju odjele svježeg mesa, svježe pečenog kruha i peciva, voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda. Uz asortiman prehrambenih proizvoda, supermarket nudi sve što treba svakom kućanstvu.

Usto, odjel delikatesa svaki dan na dnevnom meniju nudi kompletne svježe pripremljene obroke, sendviče, svježe narezano voće i voćne salate, svježe povrtne salate i povrće pripremljeno za kuhanje, veliki izbor pečenog mesa, priloga i gotovih toplih jela.

Robna marka Clever, kažu u Billi, zastupljena je u svim grupama proizvoda te kupcima nudi izbor proizvoda s najboljim omjerom kvalitete i cijene koja je uvijek najpovoljnija u određenoj kategoriji.

Radno vrijeme Bille u Poreču je: pon-ned 07.00 do 23.00.

1 COMMENT

  1. Poštovani, od srca vam se želim zahvaliti na ljubaznosti i susretljivosti koju ste pokazali prema mojim dragim prijateljicama iz Moskve gđi. Olgi i Anastaziji Arhangelskaja kad je djevojci pozlilo u vašem supermarketu i vi ste pozvali hitnu pomoć ili bili im pri ruci i na pomoći. Hvala vam najljepše i imajte i dalje tako dobre duše i srca. Sve najbolje vam želim uz ponovnu zahvalnost,
    Vesna Janjić /Zagreb
    15.08.2012.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here