Patričar: Uspjeh je u malim formatima

157

patricar-trgovina-001Patričar d.o.o. je tvrtka specijalizirana za veleprodaju i maloprodaju proizvoda namijenjenih za prehranu te svakodnevnu potrošnju s obiteljskom tradicijom dužom od 20 godina.

Tijekom tog perioda tvrtka se konstantno razvijala tako da danas zapošljava oko 180 djelatnika u 52 maloprodajna objekata i dva veleprodajna centra.

Patričar trgovine prisutne su u Vukovarsko-srijemskoj i Brodsko-posavskoj županiji. Ove godine otvorili su jednu novu trgovinu, a do kraja godine planiraju otvorenje još jedne.

“Naše su trgovine uglavnom površine između 100 i 150 kvadrata, a najveća ima 1000 kvadrata. Male trgovine danas opstaju pa smo tako samo prošle godine imali 10 postotni rast prometa, što smatramo iznimno dobrim rezultatom”, kaže Marijan Živković, direktor Patričara.

Tvrtka je značajan dobavljač različitih grupa proizvoda (prehrane, papirne konfekcije te raznih proizvoda za kućanstvo), velikom broju trgovina, ugostiteljskim i hotelskim objektima te drugim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

Sjedište tvrtke je u Županji, a temelj poslovanja, navode iz Patričara, zasniva se na savršenom omjeru cijene i kvalitete.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here