Podravka prenosi gubitak u buduće razdoblje

42

podravka-logo-vrata-midiNa redovnoj Glavnoj skupštini Podravke d.d. održanoj danas u Koprivnici odlučeno je da se ostvareni gubitak za poslovnu 2011. godinu u iznosu od 9,53 milijuna kuna prenosi u buduće razdoblje, izvijestili su iz Podravke.

Također, odlukom Glavne skupštine u Nadzorni odbor imenovani su Milan Stojanović i Ivana Matovina na mandat od četiri godine, dok je opozvan Nikola Gregur.

Nakon što je Nadzorni odbor podnio izvješće o obavljenom nadzoru vođenja poslova u 2011. godini, dana je razrješnica članovima Uprave Podravke d.d. kojom se odobrava kako su vodili društvo u protekloj poslovnoj godini te članovima Nadzornog odbora kojom se odobrava njihov rad i obavljeni nadzor vođenja poslova.

Za obavljanje revizije financijskih izvješća matičnog društva Podravka d.d. i njezinih povezanih (ovisnih) društava, te za reviziju konsolidiranih financijskih izvješća grupe Podravka za poslovnu 2012. godinu imenovana je ovlaštena revizorska tvrtka KPMG Croatia d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, kaže se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here