Suradnja Jamnice i modnog brenda A’marie

34

jamnica-amarie-pareoPredstavljen projekt “S Janom spremni za plažu”

Jamnica d.d. i vlasnica brenda A’marie Anamarija Brkić tijekom proteklih nekoliko mjeseci zajedničkim su radom i kvalitetnom suradnjom osmislili novi projekt pod nazivom “S Janom spremni za plažu”.

Održavati dobru formu i vitalnost, kao i njegovati svoju kožu, potrebno je tijekom cijele godine, a idealan saveznik u tome je prirodna izvorska voda Jana. Ona nam vraća prirodnu ravnotežu vode u tijelu, osvježava nas, potiče izmjenu tvari u organizmu i sastavni je dio pravilne prehrane.

Također, voda nas hidratizira iznutra što je jedan od najvažnijih preduvjeta za lijepu, glatku i prvenstveno zdravu kožu, a sve to čini Janu idealnim i nezaobilaznim saveznikom u pripremi za plažu.

jamnica-amarie-torbaKako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina.

Dizajnerica i u ovoj priči slijedi svoj modni senzibilitet te jednostavnost i svježina ostaju okosnica i kod ovih modnih dodataka. Torba za plažu i pareo napravljeni su od prirodnih bijelih materijala ukrašenih printom cvijeta orhideje čineći ih najpoželjnijim modnim dodacima ovoga ljeta. Upravo slijedeći svoj modni instinkt dizajnerica je interpretirala vodu i modu kao simbiozu na do sada neispričan način.

Želja je Jamnice i njenog  brenda Jana ovim projektom nagraditi vjernost potrošača te im ponuditi unikatne ljetne modne dodatke koji će ovog ljeta nositi potpis A’Marie.

Projekt “S Janom spremni za plažu” osmišljen je kao Janina promotivna akcija prilikom koje će potrošači moći, skupljanjem Jana markica na blagajnama Super Konzuma, osvojiti modne dodatke u obliku višenamjenskog parea, torbe za  plažu i Jana ručnika za plažu, ističu iz Jamnice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here