Veet sredstva za depilaciju: Trake i kreme najpopularnije

407

veet-sredstva-za-depilaciju-003Među Veet sredstvima za depilaciju, koji obuhvaćaju proizvode u kremi i proizvode na bazi voska, najpopularnije su kreme i trake s voskom za osjetljivu kožu.

Kako kažu u proizvođaču, tvrtki Reckitt Benckiser, ove je sezone na tržište lansiran i novi gel vosak za toplu depilaciju također u dvije varijante, za normalnu i osjetljivu kožu, namijenjen “ženama koje vole brinuti o sebi i svaki kozmetički tretman pretvaraju u svojevrsni ritual zadovoljstva”.

Pritom dodaju kako se brend Veet, kao jedan od lidera kategorije, može naći u gotovo svim maloprodajnim lancima.

“Među glavnim benefitima za potrošače naših proizvoda izdvajamo dugotrajnost osjećaja glatkoće u odnosu na britvice te smanjena potreba za čestom depilacijom, što je izrazito dobrodošlo posebice u ljetnim mjesecima, dok su kreme jedan od najbezbolnijih načina za uklanjanje dlačica uopće”, ističu iz Reckitt Benckisera.

1 COMMENT

  1. Niz godina koristim set za depilaciju lica “čupko” i u zadnje vrijeme nisam zadovoljna proizvodima , više nema tu ulogu kao nekada , tj otežane su radnje –vosak na traki nije više tako prianjajući za kožu kao nekada što se dogodilo sa proizvodima? Nadam se da neću morati potražiti drugog proizvodjača

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here