Veet sredstva za depilaciju: Trake i kreme najpopularnije

veet-sredstva-za-depilaciju-003Među Veet sredstvima za depilaciju, koji obuhvaćaju proizvode u kremi i proizvode na bazi voska, najpopularnije su kreme i trake s voskom za osjetljivu kožu.

Kako kažu u proizvođaču, tvrtki Reckitt Benckiser, ove je sezone na tržište lansiran i novi gel vosak za toplu depilaciju također u dvije varijante, za normalnu i osjetljivu kožu, namijenjen “ženama koje vole brinuti o sebi i svaki kozmetički tretman pretvaraju u svojevrsni ritual zadovoljstva”.

Pritom dodaju kako se brend Veet, kao jedan od lidera kategorije, može naći u gotovo svim maloprodajnim lancima.

“Među glavnim benefitima za potrošače naših proizvoda izdvajamo dugotrajnost osjećaja glatkoće u odnosu na britvice te smanjena potreba za čestom depilacijom, što je izrazito dobrodošlo posebice u ljetnim mjesecima, dok su kreme jedan od najbezbolnijih načina za uklanjanje dlačica uopće”, ističu iz Reckitt Benckisera.

Komentari

  1. ksenija momčinović kaže

    Niz godina koristim set za depilaciju lica “čupko” i u zadnje vrijeme nisam zadovoljna proizvodima , više nema tu ulogu kao nekada , tj otežane su radnje –vosak na traki nije više tako prianjajući za kožu kao nekada što se dogodilo sa proizvodima? Nadam se da neću morati potražiti drugog proizvodjača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *