ZABA: MasterCard karticama do nagrada

78

zaba-nagradna-igra-srpanj-2012Nagradna igra traje od 2. srpnja do 30. prosinca 2012.

Svaki put kad plaćate Individualnom Standardnom, Zlatnom, Platinum i go! karticom Zagrebačke banke, automatski sudjelujete u nagradnoj igri. Svaki tjedan od srpnja do prosinca netko sretne ruke osvaja 2000 kuna na go! kartici.

Pod tjednim iznosom transakcija podrazumijevaju se transakcije unutar razdoblja od sedam dana (ponedjeljak do nedjelje). Zadnje razdoblje počinje 24.12. i traje do 30.12.2012. (uključena oba datuma).

Sve transakcije u periodu trajanja nagradne igre su automatski evidentirane te će svi sudionici koji u zadanim razdobljima imaju tražene iznose transakcija automatski su uključeni u nagradnu igru.

Fond nagrada:
26 x 2000 kn na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke.
Ukupna vrijednost nagrada: 52.000 kuna

Iznos na potrošačkoj kartici može se iskoristiti isključivo za plaćanje dobara i usluga, bez mogućnosti podizanja gotovine. Dobitnik potpisuje izjavu o izdavanju kartice s kojom se neće moći podizati gotovina.

Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri održavat će tjednom dinamikom, svakog petka u 10 sati za prethodni tjedan. Prvo izvlačenje održat će se 13. srpnja, a završno izvlačenje bit će 4. siječnja 2013. godine u prostorijama Zagrebačke banke d.d., Palmotićeva 13, Zagreb. Ukoliko je petak praznik ili neradni dan, nagradno izvlačenje održat će se sljedeći ponedjeljak ili prvi sljedeći radni dan u 13 sati.

Imena svih dobitnika nagradne igre “MasterCard karticama Zagrebačke banke do nagrada” svakog pojedinačnog kruga izvlačenja određenog mjeseca bit će objavljena na internetskoj stranici www.zaba.hr u roku od (7) sedam dana od dana zadnjeg izvlačenja u tom mjesecu.

Pravila nagradne igre pogledajte ovdje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here