Gradsko osvježenje Ivane Roščić i Mislava Čavajde uz novi Beck’s Green Lemon

100

ivana-roscic-i-mislav-cavajdaIvana Roščić i Mislav Čavajda razmijenili planove za ljeto uz novi Beck’s Green Lemon

Novi okus Beck’s Green Lemon pokazao se kao idealno osvježavajuće piće za ljetnih vrućina u kojem uživaju mnogobrojni ljubitelji omiljenog piva Beck’s.

Tako su Mislav Čavajda i Ivana Roščić na užarenom zagrebačkom asfaltu predahnuli uz osvježavajuće Beck’sovo izdanje s reskim okusom zelenog limuna.

Poznati glumci i prijatelji koji su netom doputovali u Zagreb proveli su ugodno poslijepodne razmjenjujući iskustva o aktualnim kazališnim i filmskim projektima te nadoknađujući propuštene doživljaje, posebice s Ivanina putovanja Indijom.

Uz Beck’sov osvježavajući hit okus Green Lemon, kratak ljetni predah Mislava i Ivane proletio je u ugodnom i veselom razgovoru te otkrivanju planova za ostatak ljeta.

Novo Beck’sovo izdanje jedinstven je spoj vrhunskog hmelja, ječma, arome limuna i svježih pivarskih ideja te pruža gorkast okus piva s osvježavajućim daškom zelenog limuna.

Svjetski prepoznatljiv reski okus savršenog svijetlog piva uz smanjeni postotak alkohola od samo 2,5% idealan je kao vrhunsko osvježenje za sve ljubitelje beskompromisne zabave ili za opušteno poslijepodnevno uživanje na terasi, za što su se odlučili Mislav Čavajda i Ivana Roščić.

Beck’s Green Lemon dostupan je u dva pakiranja – u nepovratnoj prozirnoj boci od 0,33 l te limenci od 0,5 l.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here