Karlovačka pivovara osigurala prijevoz za posjetitelje Dana piva

20

karlovacki-dani-piva-midiPoseban vlak vozi iz Zagreba na Karlovačke dane piva

Karlovačka pivovara i ove je godine generalni sponzor najpoznatije pivarske manifestacije u Hrvatskoj, Karlovačkih dana piva, koji će se održati od 24. kolovoza do 2. rujna na Športsko-rekreacijskom centru Korana u Karlovcu. Karlovačka pivovara će, kao i svake godine, imati svoj šator s programom posebno osmišljenom za ovu prigodu.

Posjetiteljima ovogodišnjih 26. Dana piva Karlovačka pivovara organizira besplatan i siguran prijevoz. Karlovačka pivovara podupire odgovorno konzumiranje alkohola, a svojim odraslim potrošačima i posjetiteljima Dana piva želi omogućiti uživanje u omiljenom pivu, ali i siguran povratak kući. Zbog toga je pivovara organizirala posebne besplatne povratne linije.

Za posjetitelje iz Zagreba, organiziran je besplatan prijevoz vlakom petkom i subotom za vrijeme trajanja manifestacije (24.8., 25.8., 31.8. i 1.9.). Polazak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora je u 19.05 sati, a povratak s karlovačkog željezničkog kolodvora je u 1.10 sati. Za posjetitelje iz Zagreba organizirana je i posebna autobusna linija koja će ih voziti od karlovačkog željezničkog kolodvora do ŠRC-a Korana gdje se održavaju Dani piva.

Za posjetitelje iz okolice Karlovca bit će organiziran besplatan prijevoz iz Duge Rese i Ozlja i to petkom, subotom i nedjeljom (24.8., 25.8., 26.8., 31.8., 1.9. i 2.9.). Polazak iz Duge Rese, odnosno Ozlja je u 19.00 sati, a povratak s Dana piva u 1.00 sat. Za svaku relaciju na raspolaganju je po jedan autobus.

Karlovačka pivovara poziva vas da posjetite Karlovačko šator na Danima piva i uživate u Karlovačkom!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here