Tuborg osigurao besplatan gradski prijevoz za koncert Red Hot Chili Peppersa

86

Kao službeno pivo zagrebačkog koncerta Red Hot Chili Peppersa, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije “Nemoj piti i voziti!”, priopćeno je iz Carlsberga Croatia.

Pnemoj-piti-i-voziti-besplatan-gradski-prijevoz-za-koncert-rhcposjetitelji će tako moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu 29. kolovoza pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana.

Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući, kažu u pivovari.

Kao organizator ili organizacijski partner, Tuborg je prisutan na različitim glazbenim događanjima i festivalima poput riječkog festivala Hartera ili zagrebačkog zimskog festivala pop kulture Gričevanje.

No, konzumacija alkohola te zabava i osvježenje uvijek trebaju biti odgovorne, pa je uz sudjelovanje na tim događanjima jednako važna i akcija “Nemoj piti i voziti!”. Nakon što su se zabavljali uz Tuborg, posjetiteljima je omogućen besplatan prijevoz pa nema potrebe za sjedanjem za volan, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here