Vindiland – dječji svijet na varaždinskom starom gradu

71

vindiland-1U sklopu 14. izdanja Špancirfesta, najpoznatijeg hrvatskog festivala uličnih šetača koji se ove godine u Varaždinu održava od 24. kolovoza do 2. rujna, Vindija priprema bogat edukativno-zabavni program “Vindiland”, izvijestili su iz varaždinske tvrtke.

Svakog dana Špancirfesta od 10 sati ujutro do 20 sati navečer razigrane mališane očekuju brojne atrakcije, radionice i zanimljivi gosti.

Vindija i ove godine nudi najraznovrsnije oblike zabave – od satova zumbe, atraktivnog spoja fitnessa i egzotičnih plesova, besplatnih tečajeva klasičnog plesnog izraza i Vindiland crtaonice, pa sve do stolnog nogometa uživo, atraktivnog Aquadrop tobogana i Soccerame, vježbaonice za sve buduće nogometne zvijezde.

Bogati dnevni program na Vindilandu svakog dana upotpunjuju brojni zanimljivi gosti kao što su Vindijini sportski i umjetnički klubovi i udruge, a tu su i neizostavni hokejaši Medveščaka, koji će uz dobro društvo u Vindilandu napuniti baterije i puni pozitivne energije dobivene u Zemlji zdravlja krenuti u smjeru novih sportskih pobjeda.

vindiland-2Nakon završetka “službenog” dijela Vindijina edukativno – zabavnog programa i ove godine slijedi prava poslastica za sve ljubitelje filmova – Vindiland open air kino pod zvijezdama.

Svake večeri od 20 i 22 sata na programu su dva filmska hita, od kojih je jedan namijenjen djeci, a drugi roditeljima željnim napete akcije, simpatičnih romantičnih komedija ili izvrsnih drama koje su protekle godine obilježile svijet sedme umjetnosti.

Čarobna Vindijina zemlja zasjat će punim sjajem tijekom Milk nighta, glazbeno – scenskog spektakla posvećenog mlijeku, koji se na prostoru varaždinskog Starog grada održava 31. kolovoza, s početkom u 20 sati, stoji u najavi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here