British Airways najavio letove na liniji Zagreb – London

79

british-airways-medijski-rucakZrakoplovni prijevoznik British Airways proširuje svoju ponudu na hrvatskom tržištu najavom letova iz Londonske zračne luke Heathrow u Zagrebačku zračnu luku Pleso.

Naime, od 9. prosinca 2012. godine hrvatski putnici koji lete iz Zagreba imat će priliku iz prve ruke doživjeti sve prednosti i vrijednosti pune usluge koje British Airways nudi na letu zrakoplovom tipa Airbus A319.

Nova linija će pružiti izravnu svakodnevnu vezu između dva glavna grada te će omogućiti poslovnim i turističkim putnicima iz obje zemlje da s lakoćom planiraju svoje poslovno putovanje i odmor.

Osim toga, odlazni letovi iz Zagreba omogućit će putnicima iz Zagreba pristup globalnoj putničkoj mreži British Airwaysa i njihovih partnera iz glavne zračne luke British Airwaysa London Heathrow prema više od 500 destinacija diljem svijeta.

“Presretan sam što ćemo u nadolazećoj zimskoj sezoni pokrenuti direktne letove British Airwaysa između naše glavne zračne luke London Heathrow i Zračne luke u Zagrebu, te tako unaprijediti našu već postojeću ponudu cjelogodišnjih letova iz londonske zračne luke Gatwick prema Dubrovniku. Održavamo komercijalnu prisutnost u Hrvatskoj još od 2003. godine i veseli nas što unaprjeđujemo našu ponudu uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Našim putnicima iz Hrvatske i susjednih zemalja nudimo izvrsno prilagođeno vrijeme leta i besprijekorne veze s mnogim našim prekooceanskim letovima, vrhunske proizvode i usluge u zračnim lukama kao i tijekom leta po doista atraktivnim cijenama”, izjavio je Emil Delibashev, regionalni komercijalni direktor British Airwaysa.

Ističući razlike ponude British Airwaysa i pogodnosti za hrvatske putnike Mirjana Dostal, direktorica za Hrvatsku, izrazila je zadovoljstvo što će Zagreb biti izravno povezan s Londonom i svijetom putem letova koji nude potpunu uslugu uključujući odabir sjedala, besplatni obrok i piće, jedan komad prtljage do 23 kg besplatno i pozamašnu ručnu prtljagu.

“Vjerujemo da će u vrlo kratkom roku British Airways postati vodeći avio prijevoznik koji nudi potpunu uslugu od točke do točke iz Zagreba do turističkog magneta i financijskog središta Londona kao i odabrani avioprijevoznik prema mnogim prekooceanskim destinacijama”, kazala je Dostal.

British Airways počinje s prodajom letova na liniji Zagreb – London s cijenama već od 600 kuna u jednom smjeru.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here