Cedevita bomboni, Rondo C, Pepermint i Vau Vau

108

cedevita-multivitaminski-bomboni-naranca-largeCedevita d.o.o. jedini je domaći proizvođač komprimiranih bombona s tradicijom dugom više od 40 godina, kažu u tvrtki, navodeći kako u portfelju nude četiri brenda: Cedevita bomboni, Rondo C, Pepermint i Vau Vau.

Cedevita bomboni proizvode se u okusima naranče, limuna, šumskog voća, jabuke i kruške, a u asortimanu se nalazi i Cedevita Kids, proizvod namijenjen djeci.

Pakirani su u kutijice od 19,5 g te XXL bočice od 58,5 g. Rondo C bomboni s okusom ananasa i dodatkom vitamina C dostupni su u rolicama od 28 g a od ove godine i u XXL bočicama od 61,5 g.

Kod Pepermint bombona, koji su pakirani u kutijice od 18 g, potrošači mogu birati između dva okusa – Pepermint original i Pepermint strong.

Vau Vau bomboni s dodatkom vitamina C dolaze u obliku psića te su omiljeni među mlađom ciljnom skupinom. Ovi su bomboni pakirani u male plastične kućice koje djeci kasnije služe za igru.

1 COMMENT

 1. Ovo je protest protiv nestašice Pepermint – original bombona na policama, pogotovo uz blagajne, svih trgovina, marketa, supermarketa itd.Već mjesecima je nedostupan proizvod.
  Gdje se uopće više može kupiti kuijica Cedevita pepermint bombona?
  Molim odgovorite mi osobno na e-mail.
  Pozdrav!

  Stari(62 g.) korisnik Pepermint original – kutijica bombona,
  Zvonimir Rahle

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here