Dr. Oetker Kreme za torte sa slatkim vrhnjem

470

dr-oetker-krema-za-torte-s-vrhnjem-vanilijaZa najslasnije i najkremastije torte, rolade i kolače koristi se slatko vrhnje. Zato je Dr. Oetker predstavio potrošačima najfiniju novost u izradi omiljenih torti – kreme za torte koje se umjesto s mlijekom pripremaju sa slatkim vrhnjem.

Zbog ovog posebnog načina pripreme Dr. Oetker Kreme za torte izuzetno su izdašne i kremaste, dovoljne su za cijelu tortu, a dolaze u tri omiljena okusa: Čokolada – s komadićima čokolade, Vanilija – s najfinijom Bourbon vanilijom i Jagoda – s pravom jagodom.

Dr. Oetker Kreme za torte pripremaju se brzo i jednostavno, a što je najvažnije, jedno pakiranje dovoljno je za bogatu i ekstra kremastu tortu promjera 24-26 cm.

Priprema je jednostavna i uvijek uspješna – potrebno je samo 500 ml slatkog vrhnja miješati električnim mikserom te pred kraj dodati prašak za kremu i nastaviti s miješanjem dok ona ne postane dovoljno čvrsta.

Kreme za torte sa slatkim vrhnjem iz Dr. Oetkera pružaju jedinstven okus i punoću omiljenih torti, rolada i kolača, a pritom ne sadrže konzervanse, bojila i umjetne aditive.

Dr. Oetker Kreme za torte sa slatkim vrhnjem mogu se pronaći u svim trgovinama po preporučenoj MPC cijeni od 7,59 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here