Otvorena nova Magic Baby trgovina u City Centeru One na Žitnjaku

96

magic-baby-trgovina-001Magic Baby, najveći zastupnik svjetskih brendova dječjeg asortimana u Hrvatskoj, u City Centru One East na Žitnjaku otvorio je svoju ukupno 18. trgovinu, izvijestili su iz ovog trgovačkog centra.

U novootvorenoj trgovini Magic Baby u City Centeru One na Žitnjaku, na površini od 320 m2, zastupljeni su proizvodi najpoznatijih dječjih brendova. U prodavaonici su zaposlena četiri djelatnika od njih ukupno 50 koliko ih radi u svim prodavaonicama ovoga lanca.

Riječ je o trgovačkom brendu koji posjeduje više od 20 godina iskustva u proizvodnji i prodaji dječje opreme posjeduje te ima vlastitu proizvodnju namještaja i opreme za bebe.

“Lanac specijaliziranih trgovina za dječju opremu Magic Baby prisutan je u svim većim gradovima i na frekventnim lokacijama diljem Hrvatske. Kako bi kvalitetni dječji brendovi bili dostupniji postojećim kupcima, te kako bi olakšali kupnju svim budućim roditeljima, otvorili smo novu trgovinu i u istočnom dijelu Zagreba, u City Centeru One na Žitnjaku. U planu za 2012. i 2013. godine imamo otvaranje još nekolicine trgovina na području Hrvatske“, kazala je tom prilikom otvorenja voditeljica maloprodaje Magic Baby Ružica Adamčević.

magic-baby-trgovina-002Trgovina dječje opreme Magic Baby u vlasništvu je tvrtke Media Commerce d.o.o. u sklopu koje djeluju Magic Baby & Baby Media Shop trgovine.

U Magic Baby trgovinama mogu se pronaći proizvodi premium brendova: Stokke, Maxi-Cosi, Bebe Confort, Quinny, Britax&Romer, Maclaren, Mutsy, Cam, Neonato, ABC Design, Graco, Joolz, Nania&Ferrari, Tigex, Tiny Love, Hoppop, Baby Art, te mnogi drugi, ističu iz City Centera one.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here