Plodine otvaraju svoj 70. supermarket

156

plodine-ztc-ulaz-u-prodajni-centarTrgovački lanac Plodine sutra otvara svoj 70. supermarket na hrvatskom tržištu, u sklopu Zapadnog trgovačkog centra (ZTC) u Rijeci, izvijestili su iz trgovca.

Iz Plodina ističu kako se novi supermarket prostire na 2.500 četvornih metara prodajnog prostora te da kroz moderni pristup raspodjele odjela i asortimana potrošaču pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu uz veliki broj akcijskih proizvoda domaćih i stranih proizvođača.

Uz odjele svježih proizvoda – tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekara s kontinuirano dnevno svježe pečenim i toplim kruhom i ostalim pekarskim proizvodima i slasticama, delikatesa te gastro odjel s dnevno svježim i kuhanim jelima – potrošači će moći uživati u kupovini i na posebno zanimljivim odjelima poput vinoteke s izuzetnom ponudom, drogerije, tekstila i igračaka.

Radno vrijeme Supermarketa Plodine u Zapadnom trgovačkom centru je ponedjeljak – nedjelja 08:00 – 21:00 sat.

Do kraja tekuće godine iz Plodina najavljuju otvorenje još jednog, dosad najvećeg hipermarketa u Zagrebu, a iduće godine nastavak razvojnog ciklusa i nova otvorenja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here