Više od 5000 posjetitelja na rođendanu Mercator Centra u Zagrebu

56

m-tortaMercator donirao oko 15.000 kuna za rad udruge Klaunova doktora kako bi skratili bolesničke dane najmlađih pacijenata na odjelima pedijatrije zagrebačkih bolnica

Povodom rođendanske proslave u zagrebačkom Mercator centru u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici više od 5000 posjetitelja uživalo je u zabavi, degustacijama i šarolikom programu, izvijestili su iz Mercatora Hrvatska.

Mario Valentić i tim Bio kuhinje spremali su užurbano slasnu crvenu rižu i grilani tofu razmjenjujući pritom s posjetiteljima savjete o zdravom životu.

“Kad imam obrok u kojem ‘kraljuje’ kraljica crvena riža, hranjiva i bogata mineralima, a uz nju poslužena kvalitetna bjelančevina kao što je tofu, to je to –  obrok za kojim vape moji mišići, a i ja jer je jako fin. A prisutnost bosiljka, mog najdražeg začina, cijeloj priči daje pečat izvrsnosti”, komentirao je Valentić.

Za brojne posjetitelje pripremala se još i tjestenina s tartufima, rižoto s plodovima mora, razne paštete, suhomesnati proizvodi i kolačići. Nije nedostajalo slatkiša koji su se dijelili najmlađima, a neprestano su se pekle šarene palačinke i podijelile tri velike rođendanske torte. Jozo Bozo i veseli Klaun Balonko oduševili su najmlađe i njihove roditelje.

Povodom rođendana uručena i donacija Mercatora-H i njegovih partnera koji su u akciji prikupili gotovo 15.000 kuna za rad Udruge Crveni nosevi – klaunovi doktori koji će u narednim danima skratiti bolesničke dane djece na odjelima pedijatrije zagrebačkih bolnica, od kojih je veliki broj mališana iz drugih krajeva, daleko od svojih najmilijih, navode iz Mercatora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here