Orbit, Airwaves, Winterfresh i Skittles bomboni

381

orbit-drops-amber-wild-fruitWrigley, kao prvak u impulsnoj ponudi, u portfelju bombona nudi Orbit Professional Mints, Airwaves drops, Winterfresh Mints i Skittles bombone.

Orbit Professional Mints dolaze u rolanom pakiranju, sadrže mikro granule koje pridonose osjećaju čistoće jezika i usta te su, kao i Winterfresh Mints bomboni, odlično rješenje za osvježavanje daha, navode iz tvrtke.

Airwaves drops bomboni punjeni medom i vitaminom C posebno su potrošačima atraktivni za vrijeme hladnih zimskih dana. Svi brendovi dolaze u različitim okusima.

“Kao inovator u ‘on-the-go’ segmentu Wrigley nudi brojne formate paketića u skladu s vrstom proizvoda. Orbit Professional Mints bomboni, Winterfresh bomboni i manja pakiranja Skittles bombona dostupni su u ‘handy pack’ pakiranju koji vam omogućava da bombone nosite sa sobom”, ističu iz Wrigleya.

Drugi, također praktični format paketića je rolani u kojem se nude Airwaves Drops i Orbit Mints bomboni. Veliko Skittles pakiranje, pak, dostupno je u formatu vrećice.

“Wrigley ima jaku distribucijsku mrežu s visokom razinom prisutnosti na području cijele Hrvatske. To omogućava našim potrošačima da nabavljaju svoje omiljene bombone u svim vrstama različitih prodajnih mjesta – od kioska do najvećih hipermarketa”, poručuju iz tvrtke.

1 COMMENT

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here