Aquafresh: Hrvatska s osmijehom

39

aquafresh-hrvatska-s-osmijehom-nagradna-igra-largeNagradna igra traje od 8. listopada do 30. prosinca 2012.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
– za vrijeme trajanja nagradne igre bar jednom poslati važeći nagradni kôd s ambalaže Aquafresha zajedno sa svojim podacima pomoću obrasca na stranici,
– bar jednom u galeriju osmijeha poslati vlastitu fotografiju ili crtež.

Sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati neograničeno i to s unosom različitih važećih nagradnih kôdova (svaki kôd može se unijeti jednom) ili unosom više kreativnih priloga u Galeriju osmijeha. Svaki dan u Galeriju osmijeha može uključiti jedan kreativni prilog (broj unosa kôdova je neograničen). Time si sudionik povećava mogućnost da bude izvučen. Sudionik može dobiti nagradu samo jednom.

Fond nagrada:
17 x Tablet računalo Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi.

Izvlačenje među prispjelim kôdovima odvijat će se jednom tjedno za vrijeme trajanja nagradne igre i to četvrtkom u 17:00 sati.

Jednom mjesečno bit će i izvlačenje jednog dobitnika između 10 najomiljenijih kreativnih priloga u Galeriji osmijeha i to zadnjeg radnog dana u mjesecu između 16:00 i 17:00 sati.

Dobitnici će o nagradama i osnovnim podacima potrebnim za njihovo preuzimanje biti obaviješteni elektronskom poštom ili pismom, poslanim najkasnije u roku od osam dana nakon izvlačenja.

Za sudjelovanje posjetite Aquafresh Facebook stranicu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here