Billa započinje novu reklamnu kampanju

69

billa-giuseppe-daddio-reklamna-kampanja-001Talijanski kuhar Giuseppe Daddio novo je reklamno lice trgovačkog lanca Billa koja novom reklamnom kampanjom želi dodatno ojačati “svjež, dinamičan i inovativni karakter poslovanja”, priopćeno je iz tog lanca supermarketa.

Nova reklamna kampanja ima moto “Billa – upravo po mom ukusu”, pri čemu riječ “ukus” ima dvostruko značenje: s jedne strane koristi se u gastronomskom smislu (okus), a s druge u smislu “sviđa mi se”.

Središnje reklamne poruke Billine nove kampanje sadrže uravnoteženu mješavinu kvalitetnih poruka – ubuduće će još više doći do izražaja sadržaji po kojima je Billa već prepoznata na tržištu, a to su zdravi i svježi proizvodi te povoljne cijene, poručuju iz trgovca.

Giuseppe Daddio je šef kuhinje u restoranu u blizini Napulja te voditelj kuharske škole. Svojim kulinarskim umijećem osvojio je i englesku Kraljicu Elizabetu i Woody Allena te mnoge druge poznate ličnosti. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu raspolaže velikim brojem savjeta i trikova koji se odnose na zdravu prehranu i svježe namirnice, a koje će otkriti kupcima Bille tijekom nove reklamne kampanje, ističe se u priopćenju.

Nova kampanja s emitiranjem kreće 3. listopada, a uz televiziju obuhvaća radio, tiskovine, reklamne panoe te on-line prezentaciju. “Simpatično i emotivno, veselo i pozitivno – stvorili smo novi prepoznatljivi stil Bille, koji će nas i naše kupce sigurno pratiti nekoliko godina”, naglasio je Velimir Smetko, rukovoditelj marketinga Bille.

1 COMMENT

  1. poštovani ja sam bila vaš redoviti kupac u billi u valpovu ali sada već neko vrijem izbjegavam vašu trgovinu a napisat ču i zašto u trgovini se ćesto osjeti miris trulog voča i povrča zato što često ima truloga ona vaša djelatnica koju sam viđala radi tako kao da je umrla vuče se kao mumija po trgovini vidjela sam da ostavi trulo voće neče uopče izbirati kao što to rade druge trgovine na policama gdje je meso osjeti se čudan miris več sam jednom htjela zvati inspekciju ali sam odlučila da izbjegavam vašu trgovinu kada užem u trgovinu prolazim pokraj trgovca neće ni pozdravit a kamoli da se netko nasmije kada doneseš boce obilaze oko mene a ja moram čekati pola sata onda odustanem izađem van i naravno nekupim ništa iskreno rečeno nema gorih trgovaca na cijeloj valpovštini nego što su ovi u bili imali ste i dobre i simpatične trgovkinje neznam zašto ste njih maknuli ali znajte ostao vam je škart od zaposlenika nemogu izdvijit ni jednu osobu da ju mogu pohvaliti ali tako nemislim samo ja tako i moje prijateljice isto govore pozdrav

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here