Nastup Vindije na pariškom sajmu SIAL

39

vindija-stand-sial-2012-largePoslovni sustav Vindija predstavio je svoj proizvodni asortiman na SIAL-u, jednom od najvećih europskih prehrambenih sajmova, koji je održan od 21. do 25. listopada u Parizu, izvijestili su iz te tvrtke.

Nakon uspješne prošlogodišnje promocije palete prehrambenih proizvoda na sajmu Anuga u Kölnu, Vindija je ove godine nastavila s pohađanjem uglednih međunarodnih manifestacija te predstavila svoje proizvode na sajmu SIAL u Parizu.

Jedan od ključnih događaja u ovoj branši okupio je više od 5900 izlagača iz više od 100 svjetskih zemalja, a sajam je obišlo oko 140 tisuća posjetitelja.

Stoga je djelatnicima Vindije ovo bila izuzetna prilika da se upoznaju s kretanjima u prehrambenoj industriji, steknu nove poslovne kontakte i na taj način naprave još jedan korak prema daljnjem razvoju tvrtke, ističe se u priopćenju.

Vindija je posjetiteljima štanda i potencijalnim poslovnim partnerima predstavila ponudu svježih, polugotovih i gotovih proizvoda od pilećeg mesa Cekin te purećeg mesa Vindon.

Iz mesnog asortimana posebnu pažnju privukle su panirane pileće okruglice Cekin Crispy Pops, a predstavljene su i pureće šunke Party DeLuxe, Royal i Prestige. Svoju kolekciju sireva Vindija je predstavila kroz panirani Edamac i Camembert.

Uz mesne delicije i sireve varaždinska tvrtka predstavila je i asortiman funkcionalnih bezalkoholnih pića, unutar kojeg je istakla svoj poznati proizvod GI Control, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here