Nivea linije za njegu i styling kose

173

nivea-volume-sensation-samponNivea u novim, elegantnijim pakiranjima predstavlja proizvode za njegu i styling kose, od sada s novim formulama koje sadrže tekući keratin.

Čak 95% naše kose čini keratin, koji se oštećuje zbog vanjskih utjecaja kao što su vremenski uvjeti, sušenje, izbjeljivanje i bojenje kose. Zbog toga kosa postaje beživotna, gubi sjaj i djeluje grubo.

Nove formule s keratinom njeguju strukturu kose iznutra i štite kosu izvana, uz dugotrajnu postojanost i ugodan osjećaj njege u kosi.

Nivea Volume Sensation formule s tekućim keratinom i ekstraktom bambusa učvršćuju kosu od vrhova, kako bi dobila dodatni volumen i svilenkasti osjećaj pod prstima, bez otežavanja kose. Posebni polimeri u proizvodima za oblikovanje stvaraju “push-up” efekt za vidljiv i dugotrajan volumen kose.

Novi Nivea Hydro Care asortiman s aloe verom i ljubičicom nadopunjava prirodnu razinu vlažnosti za podatnu i živahnu kosu. Blage njegujuće formule razvijene su za odrasle i za djecu.

U okviru nove linije nude se: Nivea Volume Sensation šampon, Nivea Volume Sensation regenerator, Nivea Volume Sensation pjena, Nivea Volume Sensation lak za kosu, Nivea hidratantni Hydro Care šampon i Nivea Hydro Care regenerator.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here