Nova imenovanja u Hrvatskoj obrtničkoj komori

58

Na 14. sjednici Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore, održanoj 18. listopada, usvojena je Odluka o imenovanju predsjednika, dva zamjenika predsjednika i tajnika Suda časti HOK-a, kao i sudaca prvostupanjskih i drugostupanjskih vijeća Suda časti, izvijestili su iz HOK-a.

hok-upravni-odbor-listopad-2012-nova-imenovanjaZa predsjednika Suda časti HOK-a za mandatno razdoblje 2012. – 2016. imenovan je Damir Kontrec, mag.iur., sudac Vrhovnog suda. Za zamjenike predsjednika Suda časti HOK-a imenovani su Igor Vojinović, potpredsjednik HOK-a, i Mirza Šabić, član Odbora za EU HOK-a, a za tajnicu Suda časti ponovo je imenovana Suzana Kolesar, dipl.iur. Na listi sudaca prvostupanjskih vijeća Suda časti imenovano je 70 sudaca, a na listu drugostupanjskih vijeća 20 sudaca.

Ujedno, v.d. Glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore Violeta Jelić, koja je vršitelj te dužnosti od 1. srpnja, imenovana je za Glavnu tajnicu HOK-a za mandatno razdoblje 2012. – 2016. godina.

Na dnevnom redu sjednice Upravnog odbora bilo je i donošenje Odluke o održavanju 8. susreta trgovaca HOK-a 5. prosinca u Zagrebu te Odluke o održavanju 6. Obrtničkih sportskih igara 2013. u Malom Lošinju, s predloženim terminom od 16. do 19. svibnja, ističe se u priopćenju HOK-a.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here