Portugizac Mladina oduševio Zagrepčane

102

davor-stern-branko-miksa-mladen-robert-brkicJesen na “Štrossu” uz Portugizac vinarije Mladina i vruće kestene

Vinarija Mladina ovoga je vikenda na Strossmayerovom šetalištu u Zagrebu predstavila mlado vino Portugizac 2012., uz bogati glazbeni program i simbol jeseni – vruće kestene.

Priča o ovogodišnjem mladom vinu započela je u petak, 19. listopada, u 20 sati na popularnom zagrebačkom šetalištu “Štross” pod atraktivnim nazivom “Noći punog Portugizca”.

Za vrijeme subotnje “špice”, točno u 12 sati za sve prisutne svečano se otvorila butelja Portugizca od tri litre te je prigodan govor održao enolog Mladen Robert Brkić koji je istaknuo kako je riječ o mladom vinu voćnih aroma i punog okusa koje se može odlično kombinirati uz jesenske plodove, posebice kestene.

Vrući kesteni, Portugizac rubinski crvene boje i koncert grupe Blue World doprinijeli su odličnoj atmosferi na Gornjem gradu, koja je trajala sve do poslijepodnevnih sati.

Manifestacija “Noći punog Portugizca” završila je subotnjim vinskim druženjem uz nastup grupe Robert Krkač&Twinsi te je pretvorila Strossmayerovo šetalište u oazu za ljubitelje dobrog vina i odlične zabave.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here