Smoki slavi 40. rođendan

43

smoki-40-godinaU posljednjih 40 godina mnogo toga se promijenilo, ali je jedna stvar ostala ista – neponovljivi okus Smokija

Dominantan okus kikirikija i prepoznatljiva hrskavost učinili su ga hranom svih generacija, neizostavnim pratiteljem na putovanjima, druženjima, čajankama…

Tijekom svih ovih godina, Smoki je proširio svoju obitelj, ali je i povećao broj svojih vjernih obožavatelja. Oni stariji ostali su vjerni svome flipsu, dok su u isto vrijeme podučili one mlađe tome što su to prave stvari.

Nastao davne 1972. godine, Smoki je prvi proizvedeni flips u jugoistočnoj Europi, toliko popularan da je postao generičko ime za grupu flips proizvoda.

Pravi se isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina – kukuruzne krupice, svježe pečenog kikirikija i biljne masnoće, bez bilo kakvih aditiva. Upravo zbog toga on je tako tradicionalan, a mlad duhom, hrskav, a topi se, ukusan, a prirodan, te predstavlja savršeni spoj – jedinstven u svijetu flipsa.

Upravo zbog toga Smoki je brend broj jedan u regiji, s najvećim brojem fanova na Facebooku koji trenutno prelazi brojku od 442.000.

Povodom velike obljetnice, Smoki je pokrenuo novu Facebook aplikaciju “Najveći lanac Smoki fanova“, kako bi dobio čestitku kakvu zaslužuje – najveću.

Svatko treba, na kreativan i sebi svojstven način, u prostoru kojeg izabere, pojesti jedan Smoki, proslijediti vrećicu dalje i sve to zabilježiti video kamerom. Video radovi s najviše lajkova dobit će nagrade, ali će posebni žiri nagraditi i one najoriginalnije.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here