Vježba evakuacije u Zagrebačkoj pivovari

26

zagrebacka-pivovara-ilica-midiRedovita godišnja vježba evakuacije za slučaj izvanrednog događaja

Djelatnici Zagrebačke pivovare na lokaciji u Ilici 224 u petak, 26. listopada, s početkom u 9.30 sati sudjelovat će u redovitoj godišnjoj vježbi evakuacije za slučaj izvanrednog događaja, priopćeno je iz pivovare.

U vježbi će sudjelovati svi zaposlenici te posjetitelji i vanjski izvođači koji se u tom trenutku zateknu na navedenoj lokaciji. Vježba evakuacije trajat će oko 30 minuta.

“Za potrebe izvođenja vježbe koristit će se elektronička sirena (jedno uključivanje u trajanju od 60 sekundi), u kombinaciji sa zvučnom porukom kojom ćemo zaposlenike i ostale građane izvijestiti da se radi o vježbi s uputama za postupanje. Cilj je vježbe utvrditi efikasnost odaziva u slučaju izvanredne situacije”, kažu iz Zagrebačke pivovare.

Prije početka vježbe sve nadležne službe, uključujući Centar 112, bit će obaviještene da će se aktivirati sirena za potrebe vježbe evakuacije.

Sukladno Zakonu o zaštiti na radu, Zagrebačka pivovara obvezna je vježbu evakuacije provoditi najmanje jedanput u dvije godine. Posljednja vježba evakuacije u Zagrebačkoj pivovari održana je u listopadu 2011. godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here