Google kreće u kartičarski biznis

56

Korisnike koji su se željeli riješiti kartica trebalo bi privući to što će Googleova kartica zamijeniti sve postojeće, piše Večernji list

Internetski div Google planira izdati fizičku debitnu karticu koja bi korisnicima trebala služiti u slučajevima kada ne mogu platiti mobitelom, tvrdi portal Android Police. Dakle, umjesto Google Walleta u mobitelu, Google će izdati korisnicima Google Wallet karticu, piše Večernji list.

Prema riječima nekih analitičara, NFC tehnologija i plaćanje mobitelom sporije se koriste nego što se prognoziralo lani pri lansiranju te inovativne usluge. Razlog tomu je još uvijek malo pametnih telefona koji imaju ugrađen NFC čip koji omogućava da mobitel postane novčanik.

Korisnike koji su se željeli riješiti kartica trebalo bi privući to što će Googleova kartica biti dovoljna i zamijeniti sve postojeće te, naravno, korisnicima ponuditi i dodatne pogodnosti.

Google Wallet plastična kartica bit će povezana s Google online računom. Točnije, s Android aplikacijom koja je potrebna da svoj mobitel pretvorite u novčanik te pomoću tog računa sa svim karticama koje posjedujete. (Večernji list)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here