Lidl otvara novu prodavaonicu

65

Diskontni trgovački lanac Lidl na zagrebačkoj Knežiji otvara svoju novu prodavaonicu, ukupno 81. na hrvatskom tržištu.

Svečano otvorenje održat će se u četvrtak, 22. studenog 2012. godine, u 8 sati. Otvorenju će prisustvovati mnogobrojni uzvanici, predstavnici Hrvatskog Caritasa i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, a događaj će dodatno uveseliti i Lidlova zaštitna lica Blanka Vlašić i Oliver Dragojević, priopćeno je iz Lidla.

Prodajna površina trgovine na Knežiji iznosi 980 m2 te je riječ o samostojećem objektu. Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju će biti 38 parkirnih mjesta na vanjskim površinama te 35 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Ponuđeni asortiman čini oko 50 posto domaćih hrvatskih proizvoda pri čemu iz trgovca posebno izdvajaju odjele svježeg mesa, voća i povrća te pekarskih proizvoda iz Lidlove pekare.

Povodom otvorenja trgovine dodatno će biti istaknuta velika humanitarna akcija “Pomozimo zajedno – Pomagati je lako!”, koju je Lidl 14. studenog pokrenuo u suradnji s Hrvatskim Caritasom. Riječ je o akciji kojom Lidlovi kupci kupnjom i donacijom osnovnih prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomažu najsiromašnijim obiteljima. Humanitarna akcija provodi se u svim Lidl trgovinama diljem Hrvatske do 14. prosinca, navodi se u priopćenju.

Goste otvorenja nove Lidlove trgovine razveselit će besplatne krafne, kava i baloni, a Blanka i Oliver će od 12 do 14 sati potpisivati i dijeliti Lidlove kuharice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here