Nestlé predstavio Lion žitarice

103

Nestlé Lion žitarice, ekskluzivni novitet na policama domaćih trgovina, predstavljene su sinoć u Multiplexu CineStar u zagrebačkom Branimir centru.

Riječ je o novom proizvodu iz obitelji Nestlé žitarica namijenjenom mladima željnima brzog, ali ukusnog doručka koji će zadovoljiti sve njihove potrebe te im dati dovoljno energije za kvalitetan početak dana.

Nestlé Lion žitarice napravljene su s cjelovitim (integralnim) zrnom te su obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem koji je važan za normalan rast i razvoj kostiju.

Savršena kombinacija čokolade i karamele, spojenih u hrskave dvobojne Nestlé Lion žitarice, idealan su odabir za sve koji ujutro prije škole ili odlaska na fakultet nemaju puno vremena, a žele pojesti ukusan i hranjiv doručak.

Opijajući miris karamele i čokolade u obliku hrskavih žitarica u trenu će razbuditi i one najumornije te ih pripremiti za novi radni dan. Poznatoj izreci ‘Ne diraj lava dok spava’ pridružuje se od sada i nova izreka “Ne diraj lava dok doručkuje!”, poručuju iz Nestléa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here