Otvoren Super Konzum u Karlovcu vrijedan 75 milijuna kuna

58

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Karlovcu trgovački centar Super Konzum u koji je uloženo nešto više od 75 milijuna kuna čime je završena najveća maloprodajna investicija Konzuma u ovoj godini, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Novi trgovački centar, koji će zapošljavati ukupno 200 osoba, svečano su otvorili gradonačelnik Karlovca Damir Jelić i predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez.

Konzumova prodavaonica kupcima nudi asortiman s više od 30.000 artikala, kao i posebne odjele zelene tržnice, pekarnice, delikatesnih proizvoda, ribarnice, vinoteke i gotovih jela.

Uz asortiman svježih proizvoda, cjelokupna ponuda obogaćena je i širokim izborom tehničke opreme, kućanskih aparata, tekstila, kompletnog asortimana za opremanje doma i prigodnog sezonskog asortimana.

Trgovina raspolaže s 15 blagajni od kojih su četiri samonaplatne tzv. “Konzum Express” blagajne koje kupcima omogućuju da sami bez čekanja prođu proces naplate kupnje.

U okviru trgovačkog centra nalaze se i manje specijalizirane trgovine odjećom i obućom, drogerija, frizerski salon, caffe barovi, optika, cvjećarnica te najveći wellness-fitness centar u Karlovcu na više od 800 m2.

Tijekom otvorenja najavljeno je i da će se u sklopu Konzumovog projekta “Vratimo djecu na igrališta” realizirati obnova obližnjeg dječjeg igrališta u ulici Marina Držića u gradskoj četvrti Novi centar.

Povodom otvorenja za najmlađe organizirano je cjelodnevno druženje sa Svetim Nikolom, čašćenja i velika nagradna igra koja će trajati sve do 9. prosinca, a u kojoj će najsretniji kupci moći osvojiti Škodu Superb, 20.000 kuna na Konzum American Express kartici, wellness odmor u Opatiji i druge vrijedne nagrade.

Konzum u Karlovcu posluje više od 10 godina, a u gradu i okolici trenutno ima sedam prodajnih mjesta, među kojima je novi Super Konzum jedina prodavaonica najvećeg formata.

Super Konzum Karlovac je 55. je prodajni objekat tog formata u Hrvatskoj i četvrti otvoren ove godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here