Skandinavski dizajn u hrvatskoj maloprodaji

86

Finski proizvođač alata, kuhinjskog pribora i posuđa, Fiskars, značajnijim nastupom na hrvatskom tržištu vjeruje u komercijalni uspjeh

U prostorijama tvrtke Majstor kuhar, vlasnika Branka Ognjenovića, danas je kroz demonstraciju kuhanja skandinavskih specijaliteta predstavljen asortiman proizvoda finske kompanije Fiskars, kuhinjski pribor te Iittala posuđe.

Bogate tradicije u izradi alata, kuhinjskog pribora i posuđa, ova najstarija finska kompanija koja njeguje skandinavski dizajn uspješno posluje više od 360 godina te je svjetski lider u proizvodnji škara s više od milijardu prodanih primjeraka.

Prepoznatljive škare s narančastim plastičnim ručkama zaštitni su znak Fiskarsa od 1967. godine i dio su mnogih kućanstava, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta.

Naglasak današnje prezentacije stavljen je na novu liniju kuhinjskih noževa među kojima se posebno ističe asortiman pod nazivom Edge, dinamičnog dizajna i upečatljive crne boje, odnosno keramičkog premaza koji oštricu čini neljepljivom i lakom za održavanje.

Prodajni predstavnici Fiskarsa, Taija Felt i Jukka-Pekka Holopainen, vjeruju kako će u suradnji s trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu ponoviti uspješne prodajne rezultate koje su kroz promotivne akcije brendiranih polica, demonstracija na prodajnom mjestu i loyalty programe nedavno uspjeli ostvariti na tržištima Rumunjske, Bugarske i Latvije.

Uvoznik proizvoda Fiskars za hrvatsko tržište je tvrtka Kamper d.o.o.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here